Не е ясно кой носи отговорност,  заяви той за функционирането

...
Не е ясно кой носи отговорност,  заяви той за функционирането
Коментари Харесай

Даниел Митов: ГЕРБ едва ли ще подкрепи Борис Бонев за председател...

Не е ясно кой носи отговорност,  съобщи той за действието на сглобката, която по думите му е екзотика.

 

Има вакуум във връзка с носенето на отговорност, съгласно него. Пораждало се предпочитание за мощна ръка. Трябвало да се вземат нещата в ръце, с цел да се изясни на Асен Василев за какво бюджетът е нереалистичен. Това, което желаеме да спечелим е развиване за българската стопанска система, акцентира Митов.

Асен Василев желал да харчи безсистемно и да наподобява добър. След него ще бъде потоп, е прогнозата на ГЕРБ. Затова партията трябвало да се намеси във образуването на бюджета за следващата година.

 

Митов настоя за бързо отпадане на дерогацията за Лукойл. Тя е метод за заобикаляне на глобите против Русия. Според депутата ПП-ДБ не са евроатлантици. Евроатлантизмът е лепилото на сглобката, стана ясно от думите му. Направихме толкоз доста жестове, толкоз отстъпки, добави той. Не могат да ни се качват на главата, безапелационен бе Даниел Митов.

 

Такива бяха мненията на гербаджията Даниел Митов.  Но не разяснява дали с евроатлантизма Борисов не изпира себе си и партията си пред обществеността, Европа и света. Заобиколи въпроса с замъглен отговор за изгубените три милиарда за съветската тръба през България. Намери пояснение за загубите на ГЕРБ в София, Варна и други градове в България.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР